Dodeljene karte za prvi del sezone

Prejeli smo informacijo katere tekme so nam dodeljene za prvi del sezone (do 31.12.2016). Dobili smo super tekme, vendar na žalost ne prav veliko število vstopnic. Zato smo se v Klubu navijačev odločili, da postavimo dodatne pogoje za tokratni nakup vstopnic.
In sicer:
- vsak član ima možnost nakupa 1 vstopnice
- za nakup vstopnice morate biti člani Kluba navijačev Liverpool FC Slovenija in imeti poravnano članarino za tekočo sezono
- lastni Official LIGHT ali FULL Membership
- prednost pri nakupu vstopnice imajo člani, ki so z nami že od ustanovitve društva in izpolnjujejo vse obveznosti društva
- aktivni člani društva

Naša želja je, da bi čim večim članom omogočili ogled tekem in do sedaj smo bili uspešni. Tokrat pa nam je bilo za prvo polovico sezone dodeljenih skupno le 24 vstopnic.

10 vstopnic - Manchester United, 15.10.2016
4 vstopnice - Watford, 5.11.2016
10 vstopnic - Manchester City, 31.12.2016

Trenutno so še vse tekme razpisane za soboto ob 16:00 uri, vendar se bodo ure in lahko tudi datumi spremenili glede na televizijske prenose. Dan tekme se lahko predstavi na nedeljo ali ponedeljek zvečer.

Vsi zainteresirani za navedene tekme prosimo pišite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Kot smo omenili na vsakega člana je možna rezervacija ene vstopnice.

V primeru, da vas bo prijavljenih več kot nam je bilo dodeljenih vstopnic, se bo Upravni odbor Kluba navijačev Liverpool FC Slovenija, na podlagi zgoraj navedenih kriterijev odločil kateri boste prejemniki vstopnic.

Hvala za razumevanje.

YNWA