Adijo Kek, dobrodošel Stojanović

Odgovori

Koga bi želeli videti za selektorja Slovenije?

Kek bi moral ostati.
6
46%
Se strinjam z izbiro Stojanovića.
3
23%
Milanič bi bil prava izbira.
0
Brez glasov
Dobri stari Katanec.
3
23%
Nobenega od zgoraj naštetih.
1
8%
 
Skupaj glasov: 13

iLFC
Zeloresnež
Zeloresnež
Prispevkov: 252
Pridružen: 19.06.2011 20:15
Kraj: Senovo

Adijo Kek, dobrodošel Stojanović

Odgovor Napisal/-a iLFC » 24.10.2011 20:07

Slaviša Stojanović novi selektor reprezentance Slovenije

Vaše mnenje? Bo nadaljeval v slogu Keka, ki je spravil v svoji eri reprezentanco nivo višje, ali bo sledilo po Prašnikarju in Oblaku novo razočaranje na selektorskem stolčku?

Slika
Q: What's the difference between a Man-U fan and a Vibrator?
A: A Man U fan is a real dick

Former RR90.
LFC_Fan iz .. foruma.

Empower Scam - Http://empowerscam.com

carko32
Tardeči
Tardeči
Prispevkov: 624
Pridružen: 19.09.2010 12:39
Kraj: Domžale in LJ

Re: Adijo Kek, dobrodošel Stojanović

Odgovor Napisal/-a carko32 » 24.10.2011 20:46

Sam bi najraje videl nadaljevanje Keka na naši klopi, saj se mi zdi, da bi lahko še naredil kakšno dobro zgodbo. Je pa res, da so se očitno v ozadju dogajale mnoge igrice in da niso sami nekateri slabši, ampak tudi tisti boljši držali selektorja v šahu. Upam da vsaj Miklavič ostane kot pomočnik, menim, da bi bilo dobro imeti vsaj nekoga, ki jih delno pozna.

Tinck
Tardeči
Tardeči
Prispevkov: 2773
Pridružen: 20.11.2007 21:18
Kraj: Ljubljana

Re: Adijo Kek, dobrodošel Stojanović

Odgovor Napisal/-a Tinck » 24.10.2011 22:28

Menim sicer, da je Stojanovič odlična izbira, a hkrati ne podpiram odhoda Keka. Zakaj je odšel, bomo zvedeli nekoč, v te trenutku la podpora Slaviši. Ključno bo pridobiti navijače na svojo stran; Stožice morajo postati trdnjava in vzdušje mora biti lansko košarkarsko, ko so se hlače tresle vsem velikanom po vrsti. Dokler pa bodo razni primitivci, wannabe navijači in pametnjakoviči, ki mislijo, da o nogometu vedo vse, PIZDILI IN ŽVIŽGALI nad lastno reprezentanco, se nam ne piše nič dobrega. Kvalifikacije smo na nek način izgubili tudi navijači, ki smo vsak gol, poraz in slabo predstavo izkoristili za blatenje še donedavnih junakov kultnih kvalifikacij in turnirja JAR2010. Vsak mora prevzeti svoj del naloge; igralci odgovorno in s srcem zaigrati za repko, selektor korektno nameniti vloge po tem, kdo je boljši in ne kdo je mlajši/starejši/bolj izkušen/ima več zaslug, navijači pa podpirati repko v dobrem in slabem.
Drugače pa se mi vsaka naslednja generacija bolj in bolj dopade; se mi zdi, da se včasih premalo, premalo zavedamo, da iz te, za nekatere kmečke 1. slovenske lige, vsako leto proizvedemo 2-3 kmalitetne posameznike, ki imajo vse predpogoje uspeti v tujih ligah. Saj bo, le verjeti treba.

Odgovori